Jógáztak, táncoltak és ettek, ittak a hétvégén a Tőserdőben az emberek | képek + videó

Anna szívéért adománygyűjtés keretében egész napos programot szerveztek július 10-én Lakiteleken, a Holt-Tisza menti üdülőövezetben.

A színpadon

mazsorett bemutató, társastánc, színház, bűvész show, és számos koncert volt. A színpad előterében bográcsok sorakoztak, vásárfiával, masszázzsal, lovaglási lehetősséggel kiegészítve. A 2021 nyári programokról ezen a linken tájékozódhatsz.

Anna szívéért jótékonysági rendezvény nem egyedi eset a térségben, hiszen jó ideje gyűjtenek adományokat az alapítványhoz kapcsolódó cégek és magánszemélyek. Pénzbeli adomány fogadása a Takarékbank 50460186-10003286 számlaszámon lehetséges. Köszönjük.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘
Nemzeti Együttműködési Alap

Dynaber Film jóvoltából egy rövid riport segíségével ismerhetjük meg Anna helyzetét

A film elérhető a következő linken:

Gyenes Anna súlyos szívelégtelenségben szenved, már több szívműtéten esett át…

Habár eredményei még megfelelő határértéken mozognak, szakorvosai jelezték, hogy ez az állapot várhatóan tragikus hirtelenséggel romlani fog. Édesanyjával fel kell készülniük arra, ha Anna szíve nem dobban meg többé, akkor átmenetileg műszívre kerül, s ezután azonnali szívtranszplatáncióra lesz szüksége. Bátorságuk és Anna élni akarása példaértékű. Piroska egyedülálló anyaként nem tudja előteremteni a szükséges anyagi forrást arra, hogy Anna részére egy steril szoba felépüljön, ahol otthonában, családja körében tudna lábadozni a rá váró műtét után. Anna állapota bármikor szükségessé teheti a steril szoba készenlétét, ezért mihamarabb meg kell épülnie. Példaértékű összefogás vette kezdetét Lakitelek 2021 facebook csoportján keresztül, mely eredményeként egy lelkes segítő csapat Nagy Zsuzsa vezetésével Lakitelken 2021.07.10-én Anna szívéért egy teljes falunapot szerveztek át jótékonysági programmá.

Anna Szívéért Facebook csoport:

Jóga a szabadban - Lakitelek, Tőserdő

Bordó Sárkány - Sok részögös // Tőserdő, Lakitelek (szabadtéri koncert 2021)

Kérdésed van, információra van szükséged?

Kattints az arcképre! (chat)

Lakitelek és környéke
KAPCSOLAT: +36 30 399 3130