Valóban esnek a városi ingatlan árak!

A téli időszak az ingatlan eladás-vétel tekintetében mindig is alacsony forgalmat jelentett, ez természetes. Ismeretes, hogy a hideg időben bejárt ingatlan fűtéssel kapcsolatos visszásságai hangsúlyosabban megmutatkoznak. Érezhetővé válik egyik-másik szobának a helytelen fűtésből származó alacsony é

De ez az év eleje más!

Látható, hogy az árak rohamosan csökkenek és az eladói oldalon egyre több kényszer eladóval találkozunk. A járvány okozta munkanélküliség megjelenése csökkenti a vásárlói erőt és növeli az eladásra szánt ingatlanok és vállalkozások számát.

Szívesebben újítunk fel!

Mindeközben a felújításra szoruló ingatlanok gyorsabban és alacsonyabb áron kelnek el, hiszen az államilag támogatott felújítási keretek idén lehívhatók és máris gyorsítják az ingatlan piaci mozgást. Ez a folyamat újabb munkát biztosít a két kezű szakemberek számára, az oktatási intézmények online rendszerében szintén látható a továbbtanulási hajlandóság, mely erősíti a gazdasági szereplők egy részét és csökkenti a várható munkanélküli adatok negatív alakulását.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘
Felújítás, állagmegóvás.

Különleges és egyedi ez az év eleji hajrá, mely megmutatja, hogy a piaci átrendeződés nem kímél sem embert sem vállalkozót, de akik erős háttérrel, kitartással és szorgalommal rendelkeznek, azok most olyan ingatlanokhoz és vállalkozáshoz juthatnak, melyek meghatározhatják az elkövetkezendő 10 évnyi tennivalók listáját. Ritkán, de időnként találkozunk a válság okozta látványos átrendeződés folyamatával, melynek ismét részesei lehetünk

Halkan, de megjegyezhető az is, hogy az évek során oly mértékben emelkedett az ingatlanok négyzetméter ára, hogy az megszüntette a fiatalok és alacsony keresetűek lakhatáshoz való lehetőségét. Ezen magas árak következtében 30-40 évesen is, még a mamahotelben kell élnie a magyar valóságra rádöbbent öregedő társadalmunknak.

Üdítő tény, hogy láthatóan megérkezett a korrekció, mely számításaink szerint nem hónapokig tartó lesz, de az idei évre rányomja a bélyegét.

Kérdésed van, információra van szükséged?

Kattints az arcképre! (chat)

Lakitelek és környéke
KAPCSOLAT: +36 30 399 3130