Csökkenő árak és a gazdasági előnyök

A vírus okozta gazdasági átrendeződés munkanélküliségi hullámot generált, mely elérte az ingatlanok árait is. A több éve megszokott drága panelek árai nagy léptékben csökkennek.

Sablonoktól elrugaszkodott új gazdasági folyamatok

A tankönyvi ábráktól és a megszokott sablonoktól elrugaszkodott új gazdasági és munkanélküli helyzet kirajzolódni látszik az ingatlanokkal kapcsolatos üzleti folyamatokban egyaránt.

Érezhető az aktivitás

Nagy az öröm a felújítással foglalkozó vállalkozások körében, hiszen a zuhanó árak útjára indították a vásárlási kedvet. A lelakott épületeket, lakásokat az új tulajdonosok felújítják, hogy lakhatóvá, otthonosabbá tegyék olcsón szerzett jövőjüket. A felújítással kapcsolatos költségek és alapanyagok beszerzésével és árusításával foglalkozó cégek/vállalatok is érzik az aktivitást.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘
A zuhanó árak útjára indították a vásárlási kedvet

Oktatásé a jövő!

A szakmunkások hiánya és a monopol helyzethez hasonló piaci rajzolat megerősíti azt a tényt, hogy érdemes tovább tanulni, szakmát szerezni a fiataloknak. Az oktatási rendszer átalakulása, az OKJ kivezetése és a távoktatás szükségessége megmutatkozik. Azok az oktatással, tanfolyammal foglalkozó cégek, akik tudnak és képesek a jelenlegi helyzettel azonosulni igazán szép évet zárhatnak idén.

Kérdésed van, információra van szükséged?

Kattints az arcképre! (chat)

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130