A mesterséges ingatlan közvetítés a múlté!

Többek közt újdonságot nem tűrő, de a technikai feltételeket is megteremtő ingatlan eladás és vétel lesz a közeljövőben a követendő példa.

Hogy ez pontosan mit jelent(?),

azt csak a szakértők és a tervezők érthetik, de a jelek azt mutatják, hogy a közvetítés hatékonysága megnövekszik. A jövőben a kártevők nélküli épületek nagyobb valószínőséggel kapnak nagyobb keresletet.

Ezt a józan ember csupán pár szóban fejezné ki: csak a tisztázott hátterű ingatlanok kerülnek fel pozitív paraméterekkel a központi nyilvántartásba, a poros és kétesek csupán csak az átvizsgálás után érik el ezt a kiváltságot.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘
Kilátás a Budai Várból

Ezt a törekvést a nagy ingatlan közvetítő rendszerek már jó ideje szorgalmazzák, de a jogi szabályozás csak a közeljövőben lesz képes ezt foganatosítani.

A vírus helyzet okozta nagymértékű társadalmi átrendeződés realizálja az árakat és létrehozza - a múltban jól ismert - ingatlan csere lehetőségét. A jelek azt mutatják, hogy a nagyvárosokból vidékre kényszerülnek költözni a hivatalnokok, ezért a fiatalok számára vonzó városi lakások árai kifizethető szintre egyensúlyoznak, azaz elérhetővé válnak a 2021-es időszakban.

Az ingatlan közvetítő helyett érdemes lenne használni az ingatlan és életvezetési tanácsadó (csoport) kifejezést a kiváló szakemberek esetében, hiszen az ingatlan eladásban és vételben több egynél is több szakembergárda vesz részt, ahol a felek mentális egészségének megőrzése egyre magasabb elvárássá válik.

Kérdésed van, információra van szükséged?

Kattints az arcképre! (chat)

KAPCSOLAT: +36 30 399 3130