ház vagy otthon

Ott vagy otthon, ahol a szíved lakozik.

Ingatlant adni-venni, azt gondolnánk csak egy jogügylet. Pedig az annál sokkal – sokkal több. Életünk egy szakasza zárul le a lakóházunk eladásával, legfőképpen az onnan történő elköltözéssel.

Vevőjelöltjeink nem értik, miért olyan értékes számunkra az eladásra kínált házikónk.

Mert minden szegletét emlékképek szépítik meg. Mert a cserépkályha ontja az otthon melegét az ottlakók lelkébe. Mert a tágas, napfényes nappali hangulatos családi/baráti beszélgetések színtere. Mert a hálószoba a békés, madárcsicsergős udvarra néz. Mert a kertben mindenféle zöldség – gyümölcs megterem. Mert a szomszéd néni mindig finom sütivel kedveskedik. Mert a kutyusunk csaholva vár, ha befordulunk az utcába.

Lábainkkal elmehetünk máshová, de a szívünkkel soha.

Életünkben történő változások rákényszeríthetnek bennünket a költözésre, egy új, egy másik otthon megteremtésére. Például máshol adódik kedvező munkalehetőség, gyarapszik vagy szűkül a család, idős családtagjaink hívogató szava vagy csak környezetváltozás szükséges egy minőségibb élethez.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘
otthon

Nem könnyű eladni, de venni sem egyszerű. De sose felejtsük Wass Albert szavait: A szeretet és a békesség, fiam, a legkisebb kunyhóban is elfér. Nem mindég a nagy házakban élnek boldog emberek.

Kérdésed van, információra van szükséged?

Kattints az arcképre! (chat)

Lakitelek
KAPCSOLAT: +36 30 399 3130