Vírus és váltás

„Kicsikét szűk a világ nekem…”

Pandémia utáni elképzeléseink az otthonunkról igencsak megváltoztak. A közel egy éve tartó bezártság, a kisebb nagyobb korlátozások sokunkat gondolkodóba ejtett, talán váltani kellene. Vannak, akik legalább egy tágasabb lakást szeretnének erkéllyel, vagy netán egy kertes családi házba költöznének, d

Új igények otthonainkkal szemben.

Megtapasztaltuk, hogy nehezen viseljük az ilyenfajta bezártságot. Rádöbbentünk, hogy a szeretett kis „kuckónk” tényleg kicsi. Korábban esténként a nappaliban összeültünk, de most a tartós otthonlét esetében, mindenkinek szüksége lenne egy elszeparált helyiségre. Mi több, ha a közelben nincs zöldövezet, akkor bizony hamar felmerül a költözés gondolata.

Külváros vagy csak ki a városból.

Most a régi vágyak is felerősödtek. Egy saját kert, vagy legalább egy kis kertrész a város peremén, kicsit távolabb a tömegtől. De hasonló meggondolásból felértékelődtek a kisebb vidéki települések, hangulatos lakóingatlanjai is. Hiszen ha a munkavégzés tartósan home office - ban történhet, akkor megváltoznak és felerősödnek az igények az új otthon iránt. Heti 2-3 alkalommal szívesen vállalja az ember a városba való beutazást azért, hogy a hét többi napját egy nyugodt, egészséges környezetben tölthesse. Ezt a digitalizáció is segíti, hiszen az ügyintézések, sőt a vásárlások is nagyrészt már online történnek.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘
Pandemia

Ami várható!

A járványügyi korlátozások megszűnése után is megmaradhat a nagyobb kereslet, a „karantén-álló” ingatlanok után.

Pandemia

Kérdésed van, információra van szükséged?

Kattints az arcképre! (chat)

Lakitelek és környéke
KAPCSOLAT: +36 30 399 3130