Ne várjon a lakáshirdetéssel tavaszig!

Elhatározta, hogy idén eladja a lakását? Ha arra gondolt, hogy a tavaszi nagytakarítás után majd szépen körbefotózza az ingatlant, a kert is kizöldell, feladja a hirdetést, netalán keres egy ingatlanügynököt, akkor van egy jó hírem: máris hozzákezdhet.

Mondok 3 jó érvet, amiért érdemes már most hirdetni otthonát!

Ha az ingatlana semmilyen szempontból nem különleges, esetleg nem is tartozik a kifejezetten keresett típusok közé, akkor érdemesebb most hirdetni, amíg még kisebb a kínálat, így könnyebb lesz kiemelni a tömegből.

A kiváló minőségű fotók természetesen még ilyenkor is elengedhetetlenek, sőt ha egy pár perces videón keresztül betekinthetünk a ház belsejébe, akkor az a hirdetés még hatékonyabb lehet.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘
Virágok

Bár a kínálattal együtt, a kereslet is kisebb. Viszont azoknak, akik ilyenkor keresnek lakást, sürgős a vásárlás, így komolyak a szándékaik is. Az év elején lehet, hogy kevesebb érdeklődőt kell majd végigvezetni az otthonába, mégis nagyobb a valószínűsége, hogy pont közülük kerül majd ki az, aki végül megvásárolja a kínált ingatlant.

Új év, új döntések

A nagy döntések meghozatalát, akárcsak az újévi fogadalmakat sokan időzítik az év elejére. Aki pedig elhatározza, hogy az új évben lakást vásárol, már januárban elkezd nézelődni, és ha megtalálja, amit keresett, nem fog tavaszig várni a vásárlással.

Kérdésed van, információra van szükséged?

Kattints az arcképre! (chat)

Lakitelek és környéke
KAPCSOLAT: +36 30 399 3130