Házat venni télen, eladni viszont tavasszal érdemes!

A hűvös évszakok beköszöntével, megváltozik életvitelünk, vele együtt megváltoznak igényeink a lakhelyünkre vonatkozóan is.

Már az őszi időszakban is lecsökkennek, majd szépen meg is szűnnek a kerti összejövetelek, már nem töltünk annyi időt a szabadban. A hideg időben megszűnni látszik a terasz létjogosultsága is. Kihasználatlanul áll, vagy ideiglenes raktárrá változik, sok felesleges lim-lom tároló-helyévé alakul.

Nem vágyunk a szabadban lenni, inkább begubózunk a jó meleg lakásba, munkából haza érkezvén. Több a csapadékos időszak, hullnak a falevelek, ezért aztán a kert már nem is olyan nagy áldás a tulajdonosoknak.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘
Családi házak

Az avar napi szintű eltakarítása sem egy sokakat csábító tevékenység - nyugodtan bevallhatjuk - viszont elvégezni muszáj. Ráadásul nem csak a kertben kell rendet tartani, hanem a ház előtti járdán, a saját portánkon is, méghozzá napi szinten. Később aztán leesik az első hó, vagy épp ónos, csúszós csapadék hull. A ház előtti rész eltakarítása persze ilyenkor is a tulajdonos feladata, akár napi több alkalommal is. Az említett munkálatokat az eladónak abban az esetben is kötelessége elvégezni, ha éppen nem is lakik az ingatlanban.

A jó idő beköszöntével újra megnő a kereslet a családi házakra, hiszen az életvitel ismét csak megváltozik, vele együtt az igények is újra átfordulnak. A hőérzet változása kihat az emberek hangulatára is, ez egyszerű lélektan. Egyre több igény mutatkozik a szabadban töltött idő megnövelésére, a kertészkedésre, a mulatságokra, vagy épp az egészséges étrendet biztosító, bio konyhakert kialakítására.

Kérdésed van, információra van szükséged?

Kattints az arcképre! (chat)

Lakitelek és környéke
KAPCSOLAT: +36 30 399 3130