Már a nyaralást tervezgetik? Foglaljon most:

Munkaszüneti napok, ünnepnapok és szabadságok 2021-ben.

Igaz, az elmúlt évben is terveztünk kirándulásokat, utazásokat, de sajnos ezeket a COVID nagyrészt felülírta. Azonban idén újra tervezünk, mert bízunk a szebb és szabadabb jövőben.

Nézzük, hogyan alakulnak az ünnepnapok 2021-ben.

A legtöbb ünnep hétfőre vagy péntekre fog esni, 4 ünnepnap pedig az egyébként is szabadnapokra, hétvégére. Tehát ha spórolni akarunk a szabadságainkkal, feltétlen használjuk ki a munkaszüneti napok adta lehetőséget.

Hosszú hétvégék 2021-ben.

Március 13-15. – tavaszi feltöltődés Április 2-5. – húsvéti kirándulások Május 22-24. – pünkösdi utazások Augusztus 20-22. – nyárbúcsúztató Okt.30-nov.1. – őszi túrák Dec. 24-27. – téli kikapcsolódás

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘
Szabadságok

Tanítási szünetek

De ne feledjük el a tanítási szüneteket sem. A gyermekes családok esetében fontos iránymutató az utazások tervezésében. Idén a tavaszi szünet előtti utolsó tanítási nap 2021. március 31. (szerda), a szünet utáni első tanítási nap 2021. április 7. (szerda).

Előfoglalás, előre foglalás.

A fenti kiemelt időszakokban általában telt házakkal működnek a szálláshelyek, ezért érdemes máris nézelődni és lefoglalni a kiszemelt helyeket. Bízzunk benne, hogy csak jót tartogat számunkra a 2021-es év!

Tőserdei apartmanjainkban mi is várjuk új és visszatérő vendégeinket! Különálló kis faházakban, saját konyhával, fürdőszobával, udvari bográcsozóval és természetesen a Tisza környéki gyönyörű természeti adottságokkal.

Kérdésed van, információra van szükséged?

Kattints az arcképre! (chat)

Lakitelek
KAPCSOLAT: +36 30 399 3130