Fagyira fel!

Köszönöm jól vagyok, Lakitelek - Tőserdőben fagyizom

Fagyizó arzenál Lakiteleken! Körbejártuk a település fagyizóit. Nyaltunk különlegeset, retróst és ettünk tölcsérből, kehelyből. Cikkünkben összegyűjtöttünk 7 fagyizót, ahol különböző hűsítő finomságokat kóstolhatunk, ha felfrissülésre vágyunk.

Tradicionális, minőségi olasz fagylalt.

Az Oázis Fagyizó 27 éve várja kedves vendégeit egy tölcsérnyi boldogságra! A helyben készített fagyi nagy odaadással és szakértelemmel készül. Az üzletet Lakiteleken az Autós Csárdával szemben keressék.

Lakitelek legfiatalabb fagyizója, a Fagyi Sziget.

Olasz lágyfagylalt kapható, kiváló alapanyagokból többféle ízben, kiegészítve scoopee poharas krémfagylalttal, jégkásával, limonádéval, üdítőkkel, segafredo kávéval. Klasszikus ÉGETETT KARAMELLA fagyi, na ez kihagyhatatlan! Minden nap este fél 9-ig Lakiteleken a víztorony szomszédságában!

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘
Oázis Fagyizó

Dr. Gelato fagyi különlegességei a lakiteleki kézműves delikáteszben.

Gyönyörűek és annál finomabbak. A kézműves fagylaltok 100% gyümölcsből, csokiból, karamellből, mogyoróból, növényi tejszínből, habosító és emulgeálószer mentesen készülnek. Válasszák a természetes alapanyagokból készült főzött kézműves fagylaltot, az Arany János utca 7. szám alatti üzletben.

FAGYLALT, péksütemény, üdítő, szendvics - egy helyen.

Május végén nyílt a Friss Pékség Lakiteleken, melynek nem csak a neve friss, hanem a helyben sütött pékárú is. A sok-sok finomság mellett, szemet gyönyörködtető fagyis pultban kínálják a különböző ízű jeges édességet. Vigyázzanak, 1 gombóccal is nehéz megbirkózni! Minden nap 5.00-21.00-ig nyitva a Széchenyi krt. 43. szám vállalkozása.

Minden évben Olympia!

Lakiteleken az üzletsoron az Olympia Bár a foci rajongók, a sportot kedvelők kedvenc helye, de sokan betérnek a különleges cseh sörök, a hűsítő jégkása mellett egy-egy kehelynyi fagyira, a Carte d Or régi kedvenc ízeire.

Ha Tőserdő, akkor Talmácsi Fagyizó.

Egy séta a Tőserdő gyönyörű természeti környezetében, a Holt-Tisza partján és a kihagyhatatlan régóta kedveltfagylalt, a Talmácsi Fagyizóban, mely hosszú évek óta minőségi, de megszokott ízeket kínál.

Fagyi Sziget

A csavart fagyi szerelmeseinek.

A fagyi nagy népszerűségnek örvend, különösképpen így van ez a gépi lágyfagyival, amelynek látványától máris elcsordul a nyálunk. Gyerekkorunk kedvence a csavaros fagyi, melyben benne lakozik a retró életérzés. Tőserdőben, a Döme büfében ezt is megízlelheti.

Kérdésed van, információra van szükséged?

Kattints az arcképre! (chat)

Lakitelek
KAPCSOLAT: +36 30 399 3130