Adventi készülődés az otthonunkban

Az év utolsó hónapjában tudatosul, hogy semmire sincs szükségünk, csupán tartalmas együttlétre barátainkkal és családtagjainkkal. Ne csak három nap szóljon a szeretetről, szenteljük az egész decembert a közös alkotásra és készülődésre!

Kössünk koszorút!

Egyre menőbb a saját kézzel gyártott koszorú, mely lakásunk színeit és egyéniségünket tükrözi. Kész koszorúalapokat vásárolhatunk, amelyre rögzíthetjük a különféle díszeket, apró masnikat, virágokat, tobozokat, szobrocskákat, harangokat.

Süssünk együtt!

Ha minden vasárnap sütünk 1-2 adventi aprósütit és szép karácsonyi dobozokba elhelyezzük, az ünnepre már csak a bejgli készítés marad.

˘Folytatásért görgess a kép alá.˘
Advent

Modern lángok!

Az advent a gyertyagyújtás ideje is. Kisgyermekes családoknak jó megoldás lehet beszerezni néhány led mécsest, amely a valódi mécseshez hasonlóan pislákol, de sokkal biztonságosabb. Adventkor a koszorúban és a dekorációban már „előrejelezhetjük” a karácsony hangulatát is. Egy helyiségen belül egy stílus mutat jól.

Extra ragyogás!

Decemberben a kivilágítás is nélkülözhetetlen. A ház külső részét, a kertet már az advent első hetében is feldíszíthetjük. Ezeket akár egész évben a házon hagyhatjuk, így csak egyszer kell vesződni felhelyezésükkel.

Apróságok kertben, ablakban!

A megszokott világító csengőn, Mikulás szánon és rénszarvason túl betlehemek, és üvegszálakból készített szobrok is díszíthetik udvarunkat. Ezeknek a szobroknak a különlegessége, hogy világító jégre hasonlítanak, csak sosem olvadnak el.

Játsszunk együtt!

Ismét reneszánszukat élik a társasjátékok, a terepasztalok, melyeken megteremthetünk otthonunkban egy saját világot. Olyan hobbik ezek, mely minden családtag arcára mosolyt csalnak és összekovácsolják a családot.

Szeretetben bővelkedő adventi készülődést kívánok! Merjük odaadni az élet legszebb ajándékát, a szeretetet.

Kérdésed van, információra van szükséged?

Kattints az arcképre! (chat)

Lakitelek és környéke
KAPCSOLAT: +36 30 399 3130